Deze Deense band komt naar Achterhoeks Metalfest 2023

Deense melodische metallers APHYXION zijn bevestigd voor Achterhoeks Metalfest 2023!

“APHYXION is niet degene die bezwijken aan genre-definities, en de release van hun derde volledige album ‘Void’ in 2019 markeerde de overstap van hun death metal erfgoed naar een meer hedendaagse metalc Iets creëren dat de band al naar een nieuw niveau heeft verheven, blijft deze band grenzen verzetten, voor zichzelf maar ook voor hun steeds groeiende volgersschap.

Hun nieuwe 4e studioalbum ‘Ad Astra’ is een 11 track LP die zowel zwaar, oprecht als relevant is. APHYXION’s concept van dualiteit komt ook tot uiting in de uitgebalanceerde mix van harde metalgeluiden en grommen in ruil met heldere en pakkende melodieën. ‘Ad Astra’ is het eerste album dat de band openstelt voor verschillende samenwerkingen, waaronder “Pathless” (met Mirza Radonjica/SIAMESE), “Oceans Of Time” (met Jan Listing/CHAOSBAY) en “Heavy Shadows” (met Archie Hatfield/IMMERSE).

Ze waren de jongste band ooit die op Wacken Open Air speelde en hebben ook de kans gehad om met name Metallica, Soilwork en Soulfly te ondersteunen, die tot vandaag meer dan 450 shows in heel Europa ophopen. Twee van de singles die aan de release van het album stonden vermeld in de Top 20 van de Britse Kerrang! “Beste Nieuwe Muziek” hitlijsten. “

Reacties zijn gesloten.