Locatie

Locatie

Achterhoeks Metalfest wordt ieder jaar gehouden in het Openluchttheater van Eibergen, bij wandelpark De Maat. Het theater is in 1954 gebouwd en in 2015 grondig opgeknapt. Er is een overdekt podium met daarvoor een “swingvloer”, die tijdens Achterhoeks Metalfest doorgaans verandert in de moshpit. Ook is er een tribune met meer dan genoeg zitplaatsen voor hen die even willen uitrusten, of gewoon lekker zittend van de show, een hapje of drankje willen genieten. Het theater is uitstekend toegankelijk voor mindervaliden.

Het theater biedt in totaal plaats aan zo’n 1.650 bezoekers. Er zijn meerdere bars, voldoende toiletten en tijdens ons evenement is er ook altijd een “metal lounge”, waar je kan hangen en relaxen op comfortabele banken en grote stoelen. Ideaal als je even wil bijkomen van de moshpit!

Voor de inwendige mens wordt ook goed gezorgd. Wij werken samen met lokale ondernemers om de bezoekers te voorzien van een goede bodem, waarop iedereen de dag kan volhouden. Ook is er ruimte voor merchandise van de bands en eventueel voor externe handelaren in merchandise.

Alsof bovenstaande nog niet genoeg is, is het ook gewoon een prachtige locatie. Aan de rand van wandelpark de Maat, tussen het groen. Dit zorgt voor een extra knusse ambiance. Dit klinkt misschien niet meteen heel metal, maar kom er vooral zelf eens over oordelen. Bezoekers noemen dit vrijwel allemaal als een van de vele positieve punten over Achterhoeks Metalfest.

Meer informatie over het openluchttheater vind je op hun officiële website.

Reacties zijn gesloten.