Datum en twee namen bekend voor AMF 2024

Op zaterdag 18 mei 2024 zal Achterhoeks Metalfest wederom plaatsvinden in het mooie Openluchttheater van Eibergen (klik hier voor het Facebook event).

Vijf bands zullen het podium bestijgen op het kleinste en gezelligste metalfestival van Nederland. Wellicht hebben julie via onze socials (Facebook in Instagram) inmiddels vernomen dat er al twee namen bekend zijn gemaakt. Zie hieronder!

Cannibalistic Sqvirrel

De Achterhoekers van Cannibalistic Sqvirrel komen het publiek opwarmen. Met hun energieke mix van punk en black metal komen zij jullie een paar geschiedenislessen geven, maar ook duidelijk maken wat hun mening over wielrenners is. Gegarandeerd een topfeest!

Bismut

Het uit Nijmegen afkomstige Bismut is de tweede toevoeging aan de line-up voor 2024. De band omschrijft hun muziek als “Instrumental Death Boogie” en speelt een zeer gevarieerde mix van onder meer psychedelica, stoner en metal.

De band heeft een behoorlijke staat van dienst met onder andere twee full-length albums en talloze optredens. In binnen en buitenland hebben ze op bekende evenementen gestaan, waaronder Dunajam, Desertfest, De Zwarte Cross en Sonic Whip. Dit wordt een ervaring om niet te vergeten!

Reacties zijn gesloten.